Markéta Konvičková: Operace nádoru se odkládala!

Markéta Konvičková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 13:43 | Aktualizováno: 17. prosince 2019 15:14

Teď už je Markéta Konvičková zase zcela zdravá, ještě před pár měsíci však měla spoustu starostí kvůli naprosto nečekaným potížím. Zpěvačka podstoupila operaci, která ukázala, o co šlo. Zákrok mohl ale klidně proběhnout dříve.

V září všechny šokovala zpráva o tom, že teprve pětadvacetiletá Markéta Konvičková má vážné zdravotní potíže. Lékaři u ní zjistili vzácný druh nádoru, konkrétně šlo o karcinoid na vaječníku. Nejhorší obavy se naštěstí nevyplnily, zpěvačka se ale musela smířit s tím, že na nějaký čas přišla o vlasy.

Ke konci roku i ona bilancuje, a tak se k celé nepříjemné záležitosti vrátila. „Původně to vypadalo jako obyčejná cysta a já jsem si kvůli škole dovolila operaci o něco odložit. Po zákroku se ale ukázalo, že to byl vzácný karcinoid,“ prozradila serveru super.cz.

Naštěstí to celé dobře dopadlo. „Všechno už je v pořádku. Tím, že jsem neprošla chemoterapií ani jinou další léčbou, tak mě pan doktor ubezpečil, že nemám žádné omezení. Jen musím chodit na pravidelné kontroly,“ vysvětlila zpěvačka.

„Sama se cítím krásně, plná energie, nejsem unavená. Jsem šťastná, že všechno dobře dopadlo. Teď, když mi tělo říká, že jsem v pohodě, tak proč si nejít zacvičit,“ vzkázala někdejší účastnice SuperStar.

Témata: Markéta Konvičková