Bohdalová stráví Vánoce s příbuznými: Slovy o dárcích je nepotěší!

Jiřina Bohdalová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 13:05

Jiřina Bohdalová už je opět plná elánu. Po zdravotních problémech se vrátila do práce, které má tolik, že ani nemá čas přemýšlet o Vánocích. Rodině, se kterou svátky oslaví, navíc vzkázala, že při výběru dárků pro ní se ani nemusí moc snažit.

Jiřina Bohdalová už je po zdravotních potížích zase v jednom kole a především na jevišti dohání resty. Divadlo Na Jezerce muselo kvůli její indispozici dokonce posunout termín připravované premiéry. Na vedlejší kolej tak musela v hlavě odsunout i blížící se Vánoce.

„Mám tolik práce, že nepřemýšlím nad tím, co dostanu,“ přiznala serveru extra.cz. „Víte, já hlavně ráda dávám a baví mě vidět radost u těch druhých. Dárek je totiž sám o sobě krásný a je to výsledek toho, že na toho člověka myslíte,“ doplnila vzápětí.

Legendární herečka má o průběhu letošních svátků poměrně jasnou představu. „Trávit Štědrý den budu určitě s rodinou. Pro mě víc než dárky je důležité zdraví. Kdyby se dalo zdraví koupit, tak jsme všichni chudí,“ připomíná.

O tom, že střevní potíže, kvůli nimž skončila v nemocnici, jsou definitivně minulostí, pak svědčí následující slova. „Budu mít kapra a bramborový salát,“ svěřila se Bohdalová, která na vánoční klasiku nedá dopustit.

Témata: Jiřina Bohdalová