Agáta Prachařová: Nového chlapa srovnávali s Jakubem! Jak dopadl?

Jakub a Agáta Prachařovi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 11:16

Nový partner Agáty Prachařové začíná poznávat, že to po jejím boku nebude mít jednoduché. Jak se dalo čekat, Zdeněk se nevyhnul ani srovnání s modelčiným manželem Jakubem. Jak v něm dopadl?

Přesně před týdnem jsme vás poprvé informovali o novém vztahu rozvádějící se Agáty Prachařové. Jejím milým se po rozchodu s Jakubem Prachařem, který má za manželku náhradu už delší čas, stal blonďatý hezoun Zdeněk Turek. Jelikož nejde o známou osobnost, dostal se hned do hledáčku médií, a to i těch působících u sousedů na Slovensku.

Jednomu tamnímu webu neunikla zajímavá věc. „Už na první pohled je jasné, že známá kráska má vkus na šarmantní muže. Zdeněk vypadá skutečně dobře a jeho úsměvu a modrým očím je jen těžké odolat,“ píše server diva.aktuality.sk.

„Ale při pohledu na toho mladého muže neunikla novinářům další důležitá spojitost. Turek se nápadně podobá jejímu bývalému manželovi, takže Prachařová má zřejmě slabost pro ten samý typ mužů,“ konstatují naši východní sousedé.

Podle nich se nabízí ještě jedno možné vysvětlení, které prý vrtá hlavou i lidem. Někteří fanoušci údajně řeší, jestli jsou její city k Turkovi upřímné, nebo jde jen o dráždění manžela, protože se s rozchodem dlouho nedokázala vyrovnat. Pravdu ukáže až čas.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař