Veronika Khek Kubařová ukradla výhru? Ze zákulisí StarDance přišel ŠOK!

Veronika Kubařová se svým tanečním partnerem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 8:47

Veronika Khek Kubařová se o víkendu stala jubilejním desátým vítězem StarDance, ale suverénní její výhra podle všeho rozhodně nebyla. Zprávy ze zákulisí naznačují, že vítězství „ukradla“ soupeřům na poslední chvíli.

Jak vás stars24.cz informoval, vítězkou letošní řady StarDance se o uplynulém víkendu stala Veronika Khek Kubařová, která byla společně s kolegou Matoušem Rumlem v závěru soutěže považována za favoritku. Jenže informace ze zákulisí hovoří o tom, že se finálové klání dlouho vyvíjelo jinak, než hovořily odhady.

Podle informací webu blesk.cz přímo ze štábu České televize to dlouho vypadalo na triumf „třetího vzadu“. „Máme zprávu, že Jakub Vágner celý týden vedl,“ zaznělo dle serveru z úst členů PR týmu v tiskovém centru.

Ještě kolem 22. hodiny, kdy měly páry za sebou teprve dva tance, nebylo jasné, kdo vyhraje. Členka souboru Dejvického divadla si nakonec srdce dostatečného počtu diváků získala „freestylem“, při kterém kromě tance i zpívala písničku Hany Hegerové.

Sympatická herečka se tak na další dva roky stala úřadující královnou tanečního parketu. Další řada StarDance už je potvrzena, v plánu je však až na podzim 2021.

Témata: Veronika Kubařová StarDance Jakub Vágner Matouš Ruml