Dominika Gottová: Lituje toho, co provedla tátovi!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 8:23

Dominika Gottová nebyla úplně vzornou dcerou, na kterou by Karel Gott mohl být za každé příležitosti hrdý, s odstupem času ale přichází z její strany jistá reflexe. Mistrova nejstarší dcera třeba lituje jedné věci, kterou tátovi provedla.

Karel Gott (†80) se bohužel nedožil chvíle, kdy mu nejstarší dcera splnila přání a po letech strávených ve Finsku se vrátila do Česka. Dominika Gottová už je několik dní zpátky v rodné vlasti a vlastně tak trochu lituje, že odvahu opustit manžela Tima Tolkkiho nesebrala dříve.

Před finským hudebník, u kterého před časem naplno propukly psychické potíže, ji varoval právě i otec. Jeho tvrdohlavá dcera si ale poradit. „Já měla vždycky svou hlavu a moc jsem neposlouchala, vždycky a ve všem jsem si dělala to, co jsem sama chtěla,“ řekla dle webu ahaonline.cz Blesk TV magazínu.

„Zpětně ale lituju, že jsem v některých věcech tátovi víc nenaslouchala. Co se mužských týká, měl často pravdu. Uměl je odhadnout líp než já a moje růžové brýle,“ přiznala Gottová. Škoda jen, že už mu to nemůže říct z očí do očí.

Gott totiž počátkem října po těžké nemoci odešel. Zatímco tehdy to s jeho dcerou vypadalo všelijak a letenku do Prahy na pohřeb a mši jí musela koupit vdova, teď se začíná stavět na vlastní nohy. Dokonce nabízenou pomoc od Ivany Gottové tentokrát odmítla.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott