Jaromír Jágr a Richard Krajčo: Společné plány dvou hvězd!

Daniela Písařovicová, Jaromír Jágr a manželé Krajčovi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 18:41

Jaromír Jágr a Richard Krajčo si padli do oka už před časem a teď mají dokonce společné plány. Legendární hokejista oslovil populárního zpěváka s nabídkou, která se prostě neodmítá.

Jaromír Jágr a Richard Krajčo už na sociálních sítích několikrát ukázali, že si rozumí. Společné fotky mají z jedné letošní narozeninové oslavy či koncertu kapely Kryštof, na který legendární hokejista zavítal. Teď poprvé spojí síly i byznysově. 

Jak vás stars24.cz informoval, olympijský vítěz z Nagana plánuje na příští rok galavečer, na kterém povypráví o svém životním příběhu. V plánu jsou i hudební vystoupení, hokejový mistr světa si moc přál Mistra Karla Gotta (†80). Nakonec si plácl právě s hitmakerem, který pro Slavíka napsal poslední hit Srdce nehasnou.

Hudebním hostem večera bude právě Krajčo. „Mám Richarda i jeho písně moc rád. Takže jsem si ho na show moc přál. Jsem rád, že dorazí,“ nechal se Jágr slyšet pro server isport.blesk.cz. 

Noc s legendou je v programu pražského Fóra Karlín 10. června 2020. „Můj příběh může lidem, kteří se ocitli ve slepé uličce, pomoci. Mně se to taky stalo. Věřím, že mě budou poslouchat,“ vysvětloval hokejista náplň večera. 

Témata: Jaromír Jágr Richard Krajčo