Honza Musil vyhlíží Vánoce: Po loňském úrazu to cítí takhle!

Honza Musil s partnerem Jakubem. 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 18:02

Loňské Vánoce rozhodně nejsou něčím, na co bude Honza Musil s láskou vzpomínat, přivodil si totiž vážný úraz. Oblíbený moderátor o 12 měsíců později prozradil, zdali to nezměnilo jeho vztah k těmto svátkům.

Naprostá většina lidí se na Vánoce těší, ale u Honzy Musila by se poté, co si loni o svátcích přivodil vážný úraz, nikdo nedivil, kdyby to měl naopak. Jeho vztah k nim však ani vzpomínky na nešťastnou událost nezměnily.

„Já mám tu vánoční atmosféru rád. Pustím si koledy, udělám si svařáček a začnu zdobit. Stromečky máme v každé místnosti, i v koupelně, takže to zabere několik dní,“ svěřil se serveru sedmicka.tyden.cz.

Oblíbený moderátor by přesto na loňské Vánoce nejraději zapomněl. „Ty se opravdu nepovedly. Naštěstí jsme si je vynahradili v dubnu po mém návratu z nemocnice. A to se vším všudy, takže stromeček, cukroví, vše, jak má být. Letos to už budou tedy druhé Vánoce,“ připomněl. 

Letos má navíc v plánu slavit na vícekrát. „Myslím si, že je dobře, že si dcery udělají Vánoce nejdřív samy se svojí rodinou a dětmi. Takhle je to správně. S babičkami a dědečky se to oslaví o den později. Většinou se všichni sjedou k nám,“ dodal Musil na závěr. 

Témata: Jan Musil