Ewa Farna: Splněný sen, o kterém ani nevěděla!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 16:08

Ewa Farna si splnila sen, o kterém ani nevěděla, že ho má. Sympatická zpěvačka o něm povyprávěla svým fanouškům na sociální síti. Co přesně se tedy před několika dny stalo?

Ewa Farna už týden nemůže dostat z hlavy nezapomenutelný zážitek, který ji totálně odrovnal. Zprvu nechápala, co se stalo, a jen těžko hledala slova. Fanouškům ale slíbila, že až sesbírá slova, ozve se. Po několika dnech tenhle slib splnila.

„Pořád tím žiju. Zaplnit O2 Universum byl můj sen, aniž bych to věděla dopředu,“ prozradila populární zpěvačka fanouškům na sociální síti. V nové pražské hale si zazpívala se symfonickým orchestrem.

Zároveň připomněla, že to celé zdaleka nebylo jen o lidech na pódiu. „Ještě jednou se klaním všem, kteří se mnou na pódiu tvořili tenhle nevšední zážitek, a taky těm, kteří ho tvořili mimo něj… zvukaři, osvětlovači, manager, technika… obrovské množství lidí,“ dodala Farna.

Sympatická zpěvačka navíc měla s sebou v zákulisí i syna Artura. V letošním roce je totiž bezpochyby jejím největším úspěchem fakt, že se stala maminkou. 

Témata: Ewa Farna