Daniel Hůlka otevřel třináctou komnatu: Závažné potíže!

Daniel Hůlka 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 12:56

Daniel Hůlka si po padesátce konečně užívá v klidu, což u něj v minulosti rozhodně nebyla samozřejmost. Oblíbený zpěvák se rozhodl otevřít třináctou komnatu a promluvil o závažných problémech, které měl.

Život Daniela Hůlky o 180 stupňů změnila malá dcera Rozárka, kterou má s přítelkyní Bárou. Podle slovenského serveru cas.sk se zpěvák rozhodl otevřít svou třináctou komnatu. Přestože je z něj totiž dnes jiný člověk, on nezapomíná ani na nejtěžší chvíle svého života.

Někdejší Zlatý slavík si prožil i vážné zdravotní potíže. „Měl jsem panické ataky, které zvenčí vypadají jako epileptický záchvat. Nejde to dost dobře popsat. Jedná se o to, že nefunguje správně neurovegetativní systém. Dostanete se do situace, že máte pocit, jako že umíráte,“ měl říct dle zmíněného webu deníku Aha!. 

„Tím, jak se člověk vyděsí, je to ještě horší. Je to opravdu hnusný a odporný. A nejhorší na tom je, že člověk opravdu může tím náporem i umřít. Naštěstí to mám za sebou,“ svěřil se dlouhovlasý zpěvák.

Nejhorší na zmíněných potížích je podle něj fakt, jak se u člověka vyvíjejí. „U téhle nemoci je ta sviňárna, že ten spouštěč proběhne o hodně dříve, než se to potom stane. Prožíváte psychické tlaky, které vydržíte. A pak, když se po čase uklidníte, tak vás to najednou sejme,“ dodal Hůlka.

Témata: Daniel Hůlka