Plekanec naštval Jágra? Hantuchové prý dělal nemravné návrhy!

Tomáš Plekanec 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 11:30

Tomáš Plekanec by měl v těchto dnech vyhlížet narození dcery, kterou čeká s Lucií Šafářovou, objevují se ale informace, které by jeho partnerku mohly vyděsit. Dělal prý nemravné návrhy nové lásce Jaromíra Jágra. Co je na tom pravdy?

Jaromír Jágr jako by začal napodobovat životní cestu svého kamaráda Tomáše Plekance, který opustil manželku kvůli tenistce. Olympijský vítěz z Nagana sice manželku nemá, v posledních dnech je ale spojován s bývalou úspěšnou slovenskou tenistku Danielou Hantuchovou.

Jak už vás stars24.cz informoval, tuto zprávu zaznamenal právě i Plekanec a náležitě na ní zareagoval i na sociální síti. „Nevím, jestli jsou ty spekulace pravdivý, ale kdyžtak jsem připravený na deblíka,“ vzkázal číslu 68 na instagramu. 

Zatímco většina fanoušků si to vysvětluje jako obyčejné popíchnutí, server sip.denik.cz tvrdí, že Plekanec tak dělal Jágrově nové lásce nemravné návrhy. S tenistkou Lucií Šafářovou přitom právě vyhlíží příchod prvního společného potomka, který by se měl narodit ještě před Vánocemi.

Pravdou ovšem je, že Jágr a Hantuchová zatím vztah nepotvrdili. Legendární hokejista se před pár dny svěřil, že pohledná Slovenka nefiguruje v jeho plánech na Vánoce. 

Témata: Tomáš Plekanec Jaromír Jágr Daniela Hantuchová