Veronika Khek Kubařová: Slzy kvůli StarDance!

Veronika Kubařová se svým tanečním partnerem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 10:52

Veronika Khek Kubařová je už několik hodin novou královnou tanečního parketu. Účast ve StarDance pro ni ale představovala velké emoční vypětí. Sympatická herečka se dokonce neubránila slzám.

Veronika Khek Kubařová se stala celkově již desátým vítězem StarDance, televizním divákům i porotě učarovala v sobotu večer především freestylovým tancem, který během finálového večera předvedla se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou. StarDance pro ni ale především představovala velké emoce.

Členka souboru Dejvického divadla to přiznala tváří v tvář kolegyni a moderátorce populární taneční soutěže Tereze Kostkové ve vysílání Českého rozhlasu. Tu totiž zajímalo, kdy Veronika naposledy plakala štěstím.

„Když jsem naposledy viděla ty desítky od poroty ve StarDance,“ svěřila se sympatická herečka v pořadu Blízká setkání. Včera se tedy musela dojímat v jednom kuse, jelikož jiných známek se jí od porotců moc nedostávalo.

I proto ze sebou nakonec nechala kolegu z branže Matouše Rumla i rybáře Jakuba Vágnera a stala se vítězkou jubilejní desáté řady. Na to, kdo ji na trůnu vystřídá, si budou muset televizní diváci počkat až na konec roku 2021. 

Témata: Veronika Kubařová StarDance