Ivana Gottová se vrací do života: Tady je důkaz!

Gottová, Ivana 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 9:35 | Aktualizováno: 17. prosince 2019 23:17

Ivana Gottová si po smrti Karla Gotta bezpochyby prošla náročným obdobím, ke konci roku se ale podle všeho pomalu vrací do života. Dokonce o tom existují první důkazy, vdovu totiž přistihli v centru metropole.

Ještě před časem panovaly obavy, jak se Ivana Gottová vyrovná s říjnovou smrtí manžela Karla Gotta (†80). Vdova ale lidi přesvědčuje, že se s odchodem Mistra už smířila. Tento týdne třeba prostřednictvím rodinné mluvčí prozradila, že místo posledního odpočinku legendárního zpěváka bude už brzy hotovo.

Manželka mnohonásobného Slavíka se dlouho držela v ústraní, ale i to už je podle všeho minulost. Podle informací serveru sedmicka.tyden.cz se sešla s kamarádkou v centru Prahy, ve vyhlášené pizzerii si dala oběd a pak se věnovala nakupování.

Zmíněný web uvádí, že stejně jako se její dcery vrátily zpátky do školních lavic, tak i Ivana Gottová se začala vracet do běžného života. Údajně lehce přibrala a nadále nosí černé oblečení, což značí jediné - období truchlení stále trvá. 

V posledních dnech však vdově přibývají nové starosti kvůli návratu Gottovy nejstarší dcery Dominiky do Česka. Ivana jí nabídla pomoc, kterou ale ona odmítla. 

Témata: Ivana Gottová