Eva Pilarová: Vánoce budou kvůli zdraví smutné!

Eva Pilarová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 8:59

Eva Pilarová si letošní Vánoce podle všeho moc neužije. Legendární zpěvačka si stále stěžuje na zdravotní obtíže, kvůli kterým jí lékaři dávají nejrůznější zákazy. Slavice tak ani nebude moci navštívit milovanou maminku.

Jak vás stars24.cz informoval, Eva Pilarová, která v létě oslavila osmdesátiny, se stále vzpamatovává z říjnové operace ledvin. I pár dní před Vánocemi probíhá doprovodná léčba, která ovšem zasahuje do jejích plánů. 

„Lékaři mi zakázali cestovat. Nemohu tedy ani do Brna za maminkou,“ přiznala legendární zpěvačka serveru ahaonline.cz. Františka Bojanovská letos v červnu oslavila neuvěřitelné 104. narozeniny. Dcery se v těchto dnech přesto nedočká.

Pilarová navíc lituje i toho, že nemůže vyrazit ani do kostela, kam tradičně chodila pro trochu útěchy. „Ještě, že mohu kázání sledovat v televizi. Právě víra je to, co mě nyní drží,“ prozradila Slavice.

Zpěvačka přes veškeré zdravotní problémy doufá, že všechny potíže nakonec odezní. „Věřím, že bude líp. Já to zvládnu,“ dodala odhodlaně Pilarová.

Témata: Eva Pilarová