Miluše Bittnerová: Takové budou první Vánoce s malou dcerou!

Bittnerová, Miluše 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 22:02

Miluše Bittnerová se letos poprvé stala maminkou a logicky už vyhlíží první Vánoce s malou dcerou Betynkou. Teď prozradila, jaké má ohledně svátků plány. Oproti normálu se budou dost lišit.

Hodně speciální budou letošní Vánoce pro moderátorku Miluši Bittnerovou. Jak vás stars24.cz informoval, počátkem září se v 41 letech stala poprvé maminkou, a tak se logicky moc těší na první svátky ve třech.

Podle svých slov Vánoce dříve nijak zvlášť neprožívala, letos to ale bude jiné. „Trochu se bojím, že se letos budu vánočně dojímat,“ přiznala serveru extra.cz s tím, že momentálně ji dojímá i obyčejná televizní reklama. 

Podcenit nehodlá ani vánoční výzdobu. „Stromeček normálně zdobím až 23. 12., ale letos ozdobíme už o víkendu, aby si Bett užila světýlka. Uděláme milion fotek Bettynky pod stromečkem a u toho budeme jíst bramborový salát a koukat na pohádky,“ prozradila. 

Herečka prý i zvažuje, že malé dceři možná zakoupí tématický obleček. „Dokonce tajně pokukuju po vánočním miminkovském overalu. Dělají ale samé americké a já nechci mít z dítěte Santa Clause,“ dodala na závěr.

Témata: Miluše Bittnerová