Tereza Kostková: Velká změna před finále StarDance!

Tereza Kostková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 19:36

Tereza Kostková představila těsně před dnešním finále StarDance velkou změnu, kterou překvapila televizní diváky. Otázkou je, jestli z toho, čím se pochlubila, mají radost vizážisté v zákulisí soutěže.

Jubilejní desátá řada StarDance, kterou televizní diváky opět provázela Tereza Kostková, už za pár desítek minut vyvrcholí finálovým večerem, během kterého herečka a její kolega Marek Eben prozradí, kdo se stal králem tanečního parketu. Fanoušci se ovšem mohou těšit na jednu velkou změnu.

Kostková o ní informovala na sociální síti. „Tak jsem to střihla,“ pochlubila se příznivcům na instagramu. Zatímco ti to dobře přijali, nový účes jí chválily Jitka Čvančarová nebo Laďka Něrgešová, v televizi to mohlo být jinak. To už se ale nedozvíme.

Dnes už se populární moderátorka naladila na vlnu posledního večera taneční soutěže. „Dnes se loučíme… děkuji stardancáčci… dojali mě… kytička a báječné růžové šáňo,“ okomentovala snímek. 

Oddechnout si Tereza může nejen proto, že dnes nebude nikoho vyřazovat, ale i díky tomu, že s ní televize počítá i nadále. V tomto týdnu vyšlo najevo, že ČT si ji přeje jako moderátorku StarDance i v další řadě.

Témata: Tereza Kostková StarDance