Prachař reaguje na nabídku Agáty: Oslaví spolu Vánoce?

Jakub Prachař 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 16:26 | Aktualizováno: 16. prosince 2019 9:23

Jakub Prachař dostal od manželky Agáty, se kterou se má v plánu rozvést, nabídku strávit Vánoce s ní a dětmi. Herec a moderátor už s více než týdenním předstihem prozradil, jak hodlá s pozvánkou naložit.

Agáta Prachařová má o předvečeru Štědrého dne jasnou představu. U stolu by navzdory nedávnému rozchodu ráda hostila manžela Jakuba Prachaře a nejen jeho. Přeje si tam zároveň mít i otce syna Kryšpína Mirka Dopitu. 

„Dvacátého třetího prosince dělám společný Štědrý den pro tatínky. Myslím si, že se kluci neznají, tak ať se poznají,“ prozradila před několika dny dvojnásobná maminka. Její muž, s nímž se právě rozvádí, o nabídce ví a už na ní dokonce zareagoval.

„Je strašně hodná, ale to se ještě uvidí, jak to vlastně bude. Teď to zrovna řešíme, ale je to od ní milý. Děkuji za pozvání,“ řekl pro blesk.cz. Tento web ale uvádí, že tak činil s velkou ironií v hlase, což by naznačovalo, že to s jeho účastí moc dobře nevypadá.

Oblíbený herec, moderátor a poradce nedávno ukončeného Talentu navíc dosud nekoupil jediný dárek, dokonce ani pro dceru Miu. „Možná letos nikomu nic nekoupím. Myslím, že si to nezaslouží,“ šokoval Prachař. 

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová