Vondráčková versus Šafářová: Náhoda, nebo naschvál?

Tomáš Plekanec a jeho Lucie Šafářová a bývalka Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 15:50 | Aktualizováno: 15. prosince 2019 22:37

O tom, že Lucie Vondráčková a Šafářová se nemají v lásce, asi nikdo nepochybuje. Zvlášť poté, co tenistka ve výjimečný den syna herečky a zpěvačky upoutala pozornost dojemnou zpovědí. Udělala to náhodou, nebo schválně?

Jak už jsme vás informovali, Lucie Šafářová udělala několik dní nazpět naschvál bývalé partnerce svého přítele Tomáše Plekance. V den, kdy syn hokejisty a Lucie Vondráčkové Matyáš, slavil osmé narozeniny, zveřejnila nastávající maminka dojemnou zpověď o těhotenství.

Řada lidí to logicky vnímali jako provokaci ze strany tenistky, která Plekance odloudila od rodiny. Mnozí příznivci oblíbené zpěvačky a herečky jí kvůli tomu nemohou přijít na jméno a pod jejími příspěvky na instagramu to dávají jasně najevo.

Podle serveru ahaonline.cz šlo ale spíš o náhodu, nikoliv naschvál. Je prý známo, že Šafářová nepatří mezi ženy, které by úmyslně vyvolávaly spory. Hokejista jí nejspíš zapomněl připomenout, co je za den.

Nic to ale nemění na tom, že Vondráčková a Šafářová nejspíš nikdy nebudou kamarádky, ačkoliv jejich děti budou nevlastními sourozenci. Tenistka by totiž měla co nevidět porodit holčičku. 

Témata: Lucie Vondráčková Lucie Šafářová