StarDance: Po finále bude dusno! Tohle se stalo minule!

Loňští vítězové StarDance Jiří Dvořák a jeho taneční partnerka 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 10:50

Už za pár hodin se dozvíme jméno vítěze letošní StarDance, už teď je ale jasné, že všichni s tím souhlasit nebudou. Loni se lidé bouřili proti Jiřímu Dvořákovi, který byl dokonce nařčen z podvodu. Co se bude dít letos?

Dnes vyvrcholí jubilejní desátá řada StarDance, před půlnocí se dozvíme jméno nového krále či královny tanečního parketu. Sice jsme vás již seznámili s tím, kdo je letos favoritem, už teď je ale jasné, že spousta diváků se se jménem vítěze nakonec nesmíří. Po finále bývá na internetu vždy pořádně dusno. Stačí si vzpomenout, co se dělo loni.

V roce 2018 se stal vítězem taneční soutěže herec Jiří Dvořák, na kterého ale prasklo, že v minulosti tančil závodně společenský tanec, v němž dokonce získal třídu B. Spousta fanoušků tak jeho vítězství považovala za podvod, ačkoliv on sám to tak rozhodně nebral.

„Jestli o mně někdo říká, že jsem profesionální tanečník, tak si musí nastudovat význam slova profesionální. Profesionál za to dostává peníze. Já když jsem před 35 lety tančil, tak to bylo v rámci zájmového kroužku. A byly to společenské tance, nikoli sportovní. Ať si říkají, co chtějí. Vyjádřil se k tomu taneční svaz porota i Česká televize,“ řekl tehdy super.cz.

Letos všichni v zákulisí StarDance doufají, že se podobným kontroverzím po finále soutěže vyhnou. Není ale pochyb o tom, že ať se vítězi stane kterýkoliv z párů, fanoušci si to hned po konci přímého přenosu vyříkají na sociálních sítích. 

Témata: StarDance Jiří Dvořák Veronika Kubařová Matouš Ruml Jakub Vágner