Dominika Gottová: Strach z přijetí v Česku!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 9:33

Manželskou krizi se Dominika Gottová rozhodla řešit návratem do rodného Česka, a to navzdory strachu z toho, jak ji zde lidé přijmou. Po pár dnech ale vzaly veškeré obavy za své. Co se stalo?

Dominika Gottová se podle všeho definitivně rozloučila s Finskem i manželem Timem a natrvalo se vrátila do Česka. Zatímco na některé přátele se mohla spolehnout, jedna z kamarádek jí kupříkladu nabídla střechu nad hlavou, z přijetí v rodné zemi měla nejstarší dcera Karla Gotta (†80) obavy.

Strach z reakcí spoluobčanů ale rychle vyprchal. Dominiku podle jejích slov zastavují lidé třeba v obchodech. „Lidé mi drží palce, přejí mi hodně zdraví a říkají, že je dobře, že jsem se vrátila. Přejí mi, aby se mi brzy zablýsklo na lepší časy a to už se blýská,“ prohlásila ve vysílání Frekvence 1.

„Po příjezdu jsem se aklimatizovala rychle, do Čech jsem jezdila na dovolenou a před 4 lety jsem tu i na rok žila, takže aklimatizace proběhla rychle. Na Staromáku jsem si dala šunku od kosti s křenovou hořčicí,“ prozradila mimo jiné Gottová.

Horší už je to s jejím přijetím na Bertramce. Vdova Ivana Gottová nabídla Dominice prostřednictvím rodinné mluvčí pomocnou ruku. Mistrova nejstarší dcera ji ale odmítla a podle všeho tak obě dámy nejsou v kontaktu. 

Témata: Dominika Gottová