Agáta Prachařová: Vánoce s novým přítelem?

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. prosince 2019 16:59

Agáta Prachařová nakonec nebude na Vánoce sama. Ačkoliv se před několika měsíci rozešla s manželem Jakubem, před pár dny vyšlo najevo, že má nového přítele Zdeňka. Hodlá s ním strávit svátky?

Pár dní nazpět vyšlo najevo, že má Agáta Prachařová nového partnera, podle jejích vlastních slov jde konečně o „normálního kluka s normální prací“. Podle všeho jím je blonďatý hezoun Zdeněk Turek. A modelka a moderátorka už s ním částečně počítá i na letošní Vánoce.

„Kupuju dárky všem,“ prozradila serveru extra.cz. Pod stromečkem tedy něco najde i její nový přítel. K ní domů ale na Štědrý den zavítá maximálně na návštěvu. „Určitě spolu nebydlíme,“ utnula dvojnásobná maminka veškeré podobné spekulace.

Prachařová se těší na svátky strávené v rodinném kruhu, především se synem Kryšpínem a dcerou Miou. Zastavit se ovšem mohou i jejich tatínci. Agáta se totiž rozhodla zakopat válečnou sekeru a přišla s velkolepým plánem.

Jak už vás stars24.cz informoval, den před Štědrý dnem plánuje Vánoce pro tatínky. Jakub Prachař, s nímž se chystá co nevidět rozvést, a Mirek Dopita se prý neznají, tak se alespoň poznají. Tak uvidíme, jestli na její nabídku vůbec uslyší.

Témata: Agáta Hanychová