Lucie Vondráčková: K svátku si přeje dobýt Hollywood!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. prosince 2019 14:21

Lucie Vondráčková má dnes svátek, a tak je správné, že si něco přeje. Fanoušky, kteří ji zasypali gratulacemi oslovila, aby jí dnes držely palce. Populární umělkyně by si totiž ráda splnila jeden velký sen.

Žádný z fanoušků Lucie Vondráčkové, který se dnes podíval do kalendáře, jí nezapomněl popřát k svátku, ačkoliv noci upije a dne nepřidá. Zahlcena vzkazy se oblíbená herečka a zpěvačka rozhodla příznivce ve svůj velký den požádat ještě o jednu věc, která souvisí s jejím tajným přáním dobýt Hollywood.

„Díky za všechna vaše přání k svátku! A dnes držte, prosím, palce,“ vzkázala Vondráčková a nezapomněla vysvětlit proč. Jeden z filmů, které natočila během svého pobytu v zámoří, totiž právě bojuje o ocenění.

„Náš film Beyond Her Lens dobývá znovu Hollywood! Jsme nominováni na mezinárodní ocenění Hollywood International Golden Film Award v rámci festivalu USHIFF Golden Film Awards. Vyhlášení cen proběhne 13. prosince v kalifornském Buena Park. Držte nám palce, prosím!“ píše na instagramu.

Kanadské filmy Vondráčkové přitom doposud velké úspěchy neslavily, spíš naopak. Třeba ztřeštěná komedie Perfect Kiss před několika týdny pohořela při své televizní premiéře i u českých diváků.

Témata: Lucie Vondráčková