Zoufalá Veronika Kopřivová: Hodila Jágra za hlavu a chce děti!

Veronika Kopřivová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. prosince 2019 12:25

S Jaromírem Jágrem na děti pomalu ani nemohla myslet, s novým přítelem Mírou už je to jiná. Veronika Kopřivová se na sociální síti detailně rozepsala o své touze mít potomka. Za jak dlouho si to umí představit?

Veronika Kopřivová hodila rozchod s Jaromírem Jágrem za hlavu a nijak ji ani nevzrušuje, že má hokejista možná novou partnerku. Ostatně sama už několik měsíců randí s kolegou Miroslavem Dubovickým. V něm už možná vidí i budoucího tatínka svých dětí, o kterých promluvila v bilančním příspěvku na instagramu.

„Achjo, je tolik míst, kam bych ráda jela, tolik věcí, co bych ráda dělala/zažila a plno práce, kterou chci zrealizovat, ale jak to mám vše v tomhle životě stihnout. A to ještě nemám děti, ale na ty mám ještě čas, že jo,“ postěžovala si osmadvacetiletá modelka a spustila velkou diskuzi s fanynkami.

Podle svých slov se otázkou mateřství zabývá už několik let. „Já to odsouvám od dvaadvaceti let. Řekla jsem si max. do třicítky, ale moc to nevidím. Potřebuji ještě stihnout plno věcí, a to za 15 měsíců asi nestihnu. Jsem zvědavá, jak tohle dopadne,“ svěřila se Kopřivové jedné z nich.

Sympatická blondýnka se tedy podle všeho zatím otěhotnět nechystá. „Já se teda za prací honím, protože jsem se nechtěla/nechci na nikoho spoléhat a chci, ať se jednou mohu dítěti věnovat tak, jak chci,“ dodala.

Témata: Veronika Kopřivová