StarDance míří do finále: Příště už bez Ebena a Kostkové?

Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. prosince 2019 11:48

V sobotu skončí další řada StarDance, ale televizní diváci smutnit nemusí. Česká televize už intenzivně pracuje na pokračování oblíbené taneční soutěže celebrit. Dokonce už má jasno o obsazení některých pozic.

Už zítra vyvrcholí finálovým večerem a korunovací nového krále a královny tanečního parketu jubilejní desátá řada StarDance. Možná už druhý den se produkce a tvůrci oblíbené televizní soutěže sejdou u stolu a začnou pozvolna připravovat další řadu. Vzhledem k úspěšnosti pořadu se s ní na Kavčích horách samozřejmě počítá.

Vedoucí dramaturg ČT Jan Potměšil, už potvrdil přípravy jedenácté řady, diváci si na ni ale budou muset počkat do podzimu roku 2021. Spekulovat o možných účastnících z řad celebrit je poněkud předčasné, o porotě nebo moderátorech je to ale jiná.

Už s předstihem téměř dvou let si mohou televizní diváci oddechnout, že nepřijdou o dvě tváře spjaté se StarDance odjakživa. „Určitě ani do budoucna nechceme vyměňovat moderátory. Marek Eben s Terezkou Kostkovou odvádějí fantastickou práci a myslím, že by bylo nemožné je adekvátně nahradit,“ řekl Potměšil webu ahaonline.cz.

Ebenovi evidentně nezlomila vaz ani velká kritika, která se na jeho hlavu sesypala v uplynulých měsících. Řada lidí mu vyčítala údajné sexistické či politické narážky během přímých přenosů. Televize za ním ale stojí.

Témata: Marek Eben Tereza Kostková StarDance