Leoš Mareš: Setkání s legendou v jednu ráno!

Leoš Mareš a Jaromír Jágr 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 15:40

Leoš Mareš v noci bloudil městem, až čirou náhodou potkal legendu, se kterou se odjakživa toužil vyfotit. Dosud se to nepodařilo, protože se oba setkali jen párkrát na několik minut. Jak to dopadlo tentokrát?

Když jde o žádosti o selfíčka, je Leoš Mareš zvyklý být spíš tím, s kým se lidé chtějí vyfotit. Občas se ale stane, že po fotografii s někým jiným zatouží i populární moderátor. Právě taková situace se odehrála dnes v noci na blíže nespecifikovaném místě a on se tím samozřejmě nezapomněl pochlubit fanouškům na sociální síti.

„Náhodné setkání,“ komentoval Mareš na instagramu noční setkání s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem. Být v jednu hodinu ráno na nohou se sice moc neslučuje se životosprávou profesionálního sportovce, kladenský útočník je ale momentálně zraněný. Moderátor navíc tvrdil, že byli oba úplně střízliví.

Fanoušky však jistě překvapila informace, že se vlastně až tak dobře neznají. Podle všeho si mezi sebou ani netykají. „Za celý život jsem pana Jágra potkal tak dvakrát na deset minut,“ svěřil se Mareš.

Toho hned příznivci v komentářích pod příspěvkem vyzývali, aby Jágra pozval do své ranní show do rádia. Hokejista má ale jiné starosti, momentálně se snaží dát především co nejrychleji dohromady, aby mohl opět nastoupit do zápasů.

Témata: Leoš Mareš Jaromír Jágr