Třešničková řekla pravdu o rozchodu: S expřítelem řeší právnické věci!

Týnuš Třešničková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 13:48

Týnuš Třešničková se po šílené nehodě v Turecku musela vypořádat s další ranou, kterou jí osud uštědřil. Před několika týdny potvrdila, že její poslední vztah je u konce. O detailech rozchodu ale povyprávěla až teď.

Už měsíc a půl není tajemstvím, že nehoda, při které se v Turecku vážně zranila, dopadla i na partnerský život Týnuš Třešničkové. Podnikatel Viktor Hájíček ji ještě zodpovědně navštěvoval a vozil jí dárky, když se léčila kvůli popáleninám v Istanbulu. Koncem října ale mladá Češka potvrdila, že se rozešli.

O bližších podrobnostech rozchodu ale ještě několik týdnů mlčela, než jí došlo, že se tomu nakonec stejně nevyhne. Fanoušci ji totiž bombardovali otázkami na sociálních sítích tak dlouho, až youtuberce došla trpělivost a rozhodla se jít s pravdou ven.

Nakonec odpověděla fanynce, která jí a Hájíčka považovala za pěkný pár. „Asi nemá smysl tuhle otázku obcházet donekonečna. Už před pár měsíci jsme si řekli, že po tom všem, co se stalo, nám nejvíc vyhovuje udržovat pouze kamarádský vztah,“ prozradila na instagramu.

„Pořád jsme v kontaktu a řešíme právnické věci ohledně nehody, tak jsme se třeba dnes viděli i kvůli pracovním věcem. Jsem ráda, že spolu vycházíme jako dva dospělí lidé,“ dodala Třešničková, která dobře ví, že se v životě dějí i horší věci.

Témata: Týnuš Třešničková