Veslař Synek: ROZVOD olympijského medailisty!

Ondřej Synek s manželkou Pavlou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 11:16

Veslař a trojnásobný olympijský medailista Ondřej Synek se pár měsíců před hrami v Tokiu rozvádí s manželkou a matkou svých dětí Pavlou. Ve vztahu sice překonali několik krizových chvil, tentokrát je to ale definitivní.

V minulosti mu vztah komplikovaly olympijské medaile, rozvod ale skifař Ondřej Synek nakonec oznámil necelý rok před olympiádou v Tokiu, která bude pravděpodobně jeho poslední. „Ano, je to pravda, jdeme s Pavlou od sebe,“ cituje slova držitele tří cenných kovů z letních her pro Blesk server isport.blesk.cz.

Úspěšný veslař, mj. pětinásobný mistr světa, věří, že vše proběhne dohodou. „Mám s Pavlou dvě úžasné děti, ale bohužel i tohle život přináší. Věřím, že se spolu rozumně domluvíme na všech věcech spojených s rozvodem tak, aby se to dětí co nejméně dotklo,“ přeje si.

Manželé v minulosti už dvakrát žili chvíli odděleně. První krize následovala po olympijském stříbru na hrách v Pekingu v roce 2008. Pavla se tehdy nechala slyšet, že se sportovec vrátil z olympiády „hrozně namachrovanej“. Po pár měsících se k sobě ale vrátili, následovalo narození dcery Alice a svatba.

Další stříbro na hrách v Londýně „vedlo“ k dalším problémům. Ačkoliv se Synkovým narodil syn Matyáš, vypadalo to na rozpad manželství. Po dvouměsíční odluce a návštěvách manželské poradny k sobě ale opět našli cestu. Nejnovější krizi už ale nepřekonali.

Témata: Ondřej Synek