Jágr a Hantuchová? Kamarádi hokejisty to berou vážně!

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 8:48

Jaromír Jágr je v posledních dnech spojován se slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, což zaznamenali i jeho kamarádi ze světa hokeje. Údajný románek berou smrtelně vážně. Co olympijskému vítězi vzkazuje jeden z nich?

Už druhý týden se intenzivně řeší románek legendárního hokejisty Jaromíra Jágra a bývalé úspěšné slovenské tenistky Daniely Hantuchové. Oba sportovci spolu totiž byli přistiženi na romantické schůzce v Praze. Doslechli se to i kamarádi kladenského patriota.

„Cože, Jarda randí s Hantuchovou? Kdyby to byla pravda strašně moc bych mu to přál,“ řekl dle serveru isport.blesk.cz hokejista Petr Nedvěd. Společně s Jágrem strávil v 90. letech dvě sezóny v americkém Pittsburghu, takže ho dobře zná.

Zatím to sice vypadá, že v případě Jágra a Hantuchové šlo o jednorázovku, jeho kamarád má ale jasný názor. „Jestli to bylo jen na jeden večer, tak tajně doufám, že si ho oba dva užili. Protože, jestli si ho užili, tak v tom asi budou pokračovat. Daniela asi bude jeho typ,“ domnívá se Nedvěd.

Tak uvidíme, jak se to nakonec celé vyvine. Každopádně u jedné z tuzemských kanceláří už se můžete vsadit na to, že vztah sportovního páru nakonec skončí svatbou.

Témata: Jaromír Jágr Daniela Hantuchová