Dominika Gottová přiznala: LÁSKA K MANŽELOVI? ...

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 20:36 | Aktualizováno: 11. prosince 2019 20:50

Láska k manželovi se ze života nejstarší dcery Karla Gotta definitivně vytratila. Dominika Gottová ale po návratu přiznala, že její největší láskou finský hudebník Timo nikdy nebyl. Kdo se mohl vždy spolehnout na její přízeň?

Téměř dvě desítky let žila Dominika Gottová s manželem Timem Tolkkim ve Finsku a podle vlastních slov mezi nimi bylo přinejmenším v prvních letech všechno v naprostém pořádku. Přesto teď po odchodu od muže a návratu do Čech prozradila, že její největší láskou vlastně hudebník nikdy nebyl.

„Zbožňuju Asii, mou největší láskou je Hongkong,“ svěřila se Dominika serveru extra.cz s tím, že cesty tam patří k nejhezčí zážitkům v jejím životě. Vždy, když se odtamtud vracela, na letišti to prý obrečela. O to víc je smutná z rozvratu a protestů, které tam právě probíhají.

„Co se tam nyní děje, to je mi moc líto, mám tam moc přátel. Když jsem tam jezdívala, byla to pozitivní země plná pozitivních, usměvavých a ochotných lidí. Ti takoví zůstali, ale bohužel se to tam mele,“ říká nejstarší dcera Karla Gotta (†80).

Dominika má blízký vztah také ke kinematografii. „Mám ráda Hollywood, anglické, hongkongské a japonské filmy. Jestli je to komedie, thriller, romantika, kriminálka nebo gangsterka, to je jedno, akorát nesnáším horory. Na ty jsem se dívala ještě v dobách, kdy jsem to měla zakázané,“ nechala se slyšet Gottová.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki