Labilní manžel Gottové o ní blouzní: Čechům poslal OSTRÝ VZKAZ!

Dominika Gottová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 15:36

Dominika Gottová ho opustila, ale její manžel Timo jako by si toho snad ani nevšiml. Působí tak alespoň jeho poslední příspěvky na sociální síti, pod kterými se navíc v komentářích ostře pustil do Čechů.

Dominika Gottová se problémy v manželství s Finem Timem Tolkkim rozhodla řešit radikálně – ze Skandinávie před ním utekla do rodného Česka. Původně dokonce tvrdila, že jí metalový hudebník při odjezdu s úsměvem na tváři popřál hodně štěstí do nového života. Jenže nejspíš i kvůli jeho psychické poruše se začala celá situace zajímavě vyvíjet.

„Miluji moji ženu Domi, ale z mnoha důvodů tu nemůže teď být a já to respektuji. Je to součást mého osudu, život jde dál a nová dobrodružství čekají na Tima,“ psal zprvu manžel nejstarší dcery Karla Gotta (†80) na facebooku a vypadalo to, že se smiřuje s tím, jak celá záležitost dopadla.

Když se ale spálil s mladičkou mexickou milenkou Claudií, začal Tolkki pomalu obracet a opět zatoužil po manželce. Prohlásil totiž, že hodlá dorazit do Česka. „Vrátím ke své ženě Domi, v lednu přiletím do Prahy,“ vzkázal před pár dny.

Teď už finský muzikant dokonce blouzní o tom, že k žádnému rozchodu s manželkou nedošlo. Čechům, kteří mu komentovali příspěvky na síti, navíc poslal ostrý vzkaz. „Vy někteří čeští idioti nechápete, že jsme pořád spolu. Já a Dominika jsme nejlepší přátelé,“ napsal jim. Gottová je ale evidentně jiného názoru.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová