Zagorová a Margita: Důvod, proč na Vánoce zmizí z Česka!

Štefan Margita a Hana Zagorová v Londýně 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 14:20

Hana Zagorová a Štefan Margita už se připravují na letošní Vánoce, které ale nemají v plánu strávit v Česku, ale ani na Slovensku, jak to mívali ve zvyku. Kam a proč pojedou slavní manželé oslavit svátky letos?

Již na dvacáté sedmé Vánoce jako manželé se společně těší zpěváci Hana Zagorová a Štefan Margita, kteří tvoří jeden z nejstabilnějších párů československého šoubyznysu, a to navzdory občas se objevujícím spekulacím o rozchodu či rozvodu. Jenže svátky u nich umí navodit i smutnou atmosféru. Mají proto plán, jak se tomu vyhnout.

„Budeme na Vánoce ve Valencii, tak abychom si je užili, tak u nás už se svítí. A Vánoce mám hrozně ráda,“ svěřila se několikanásobná Slavice slovenskému serveru cas.sk. Ve španělském domově už prý mají i nachystaný stromeček.

Proč ale vlastně mizí na svátky z Česka? Dřív šlo svým způsobem o tradici, to se ale ještě vydávali opačným směrem než na Pyrenejský poloostrov. „Moc často jsme trávívali Vánoce v Košicích, protože Štefan má dva bratry a oni mají svoje rodiny,“ zavzpomínala zpěvačka. Letos se ale na východní Slovensko nepojede.

„Ještě jsme měli maminku Štefanovu, ale bohužel maminka umřela, takže teď se do těch Košic Štefanovi samozřejmě už moc nechce, protože všechno nám tu maminku připomíná,“ vysvětlila Zagorová.

Témata: Hana Zagorová štefan margita