Ewa Farna po půl roce ukázala syna: Tohle už mu nedělá žádný problém!

Ewa Farna se synem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 13:42

Skoro půl roku čekali fanoušci populární zpěvačky na další fotografii jejího letos narozeného syna. Těsně před Vánoci se dočkali. Ewa Farna zveřejnila dojemný snímek na sociální síti a vyšlo najevo, že Arturovi nedělá žádný problém jezdit s maminkou na koncerty.

Rok, který byl pro Ewu Farnou především z jednoho důvodu přelomový, se chýlí ke konci. Začátkem června totiž přivedla na svět syna Artura a stala se maminkou. Nijak zvlášť se tím ale omezovat nenechala a brzy se vrátila na pódia. Právě z jednoho z posledních vystoupení pochází fotku, která potěšila všechny farnoušky, jak se přezdívá jejím příznivcům.

Sympatická zpěvačka se totiž pochlubila snímkem, na kterém drží chlapce v náručí, a nechala ho bez jakéhokoliv dalšího komentáře. Fanoušci jí samozřejmě skládají poklony, píšou, že je pěkná maminka. Poukazují i na to, že synek roste jako z vody.

Fotografie vznikla v zákulisí víkendového koncertu s filharmoniky, který byl pro Ewu dojemným zážitkem. Jak je známo, oblíbené interpretce nedělá problém brát Artura s sebou na koncerty. Už počátkem září se chlubila tím, že s chlapcem nejsou během vystoupení téměř žádné problémy.

„Měli jsme dvoják. A to s tříměsíčním pokladem, který asi věděl dopředu, do čeho se narodí. Jinak si to, jakej je, neumím vysvětlit,“ konstatovala před třemi měsíci. Sluší se připomenout, že i manžel Martin Chobot je hudebník a hraje v její doprovodné kapele.

Témata: Ewa Farna