Dominika Gottová zpátky v Česku: PRVNÍ SLOVA její maminky!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 11:50

Dominika Gottová už je pár dní zpátky v Česku, kam se jistě těšila i za svou 84letou maminkou Antonií. Bývalá baletka, která ve svých 37 letech svedla Karla Gotta, teď poprvé promluvila o nové životní etapě dcery.

Po návratu do Česka se Dominika Gottová nechala slyšet, že tak plní přání nebo slib tatínka Karla Gotta (†80). Zároveň přiznala, že ji otec před psychicky nemocným manželem Timem varoval a že ho měla poslechnout už dávno. „Vždy chtěl, aby se vrátila ta stará Dominika, pozitivní, atraktivní, bez psychických problémů,“ řekla už dříve.

Její návrat do rodné vlasti si ovšem přála i jedna příbuzná. Zatímco s vdovou Ivanou Dominika nemá úplně nejlepší vztahy, s vlastní maminkou si rozumí velice dobře. Proto je ráda, že jí teď může být dennodenně nablízku. Radost je navíc podle všeho oboustranná.

„Jsem opravdu ráda, že je zpět. Prvních deset roků Dominičina manželství bylo šťastných, potom se to ale zlomilo a já si přála, aby šli od sebe. Dostává teď od života obrovskou šanci a vidím na ní, že je rozhodnutá se jí chopit,“ parafrázuje server cas.sk slova bývalé baletky Antonie Zacpalové pro Blesk.

Sama Dominika Gottová vnímá podle svých slov začínající životní kapitolu jako nový život, nový start od nuly. Údajně už má v Česku první pracovní nabídky. S hledáním vlastního bydlení je to složitější, a tak zatím bydlí u kamarádky.

Témata: Dominika Gottová