Kopřivovou vzalo, že má Jágr náhradu? Nevychází ven!

Veronika Kopřivová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 11:11

Už pár dní se spekuluje o novém páru československého šoubyznysu, který by měli tvořit Daniela Hantuchová a Jaromír Jágr, bývalý partner Veroniky Kopřivové. Modelka v těchto dnech zůstala doma. Co ji k tomu vedlo?

Jaromír Jágr je v posledních dnech poprvé od rozchodu s Veronikou Kopřivovou spojován se ženou, konkrétně s někdejší úspěšnou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou. Zpráva bezpochyby neunikla ani jeho expartnerce, která už je několik měsíců ve vztahu se svalovcem Miroslavem Dubovickým. Jak reagovala?

Sympatická modelka na sociální síti přiznala, že nevychází ven. S Jágrem to každopádně žádnou spojitost nemá, třebaže by si bála, že ho s novou partnerkou někde potká a nastane trapná chvíle. Blondýnku trápí zdraví.

„Jsem marůdek, takže plán na dnešní den je jasnej. Ležet s prací v pelechu, ať jsem zítra fit,“ napsala Kopřivová na instagramu a nezapomněla si přitom fanoušků zeptat na jejich oblíbený domácí úbor, jelikož móda je věc, které věnuje většinu svého času.

Naopak s případným novým vztahem legendárního hokejisty, ačkoliv ještě nebyl potvrzen, by problém být neměla. Soudit se tak dá na základě jejího dřívějšího vyjádření. „Doufám, že potká nějakou, která to s ním bude myslet dobře, bude ho opečovávat a s kterou bude opravdu šťastnej,“ nechala se slyšet před dvěma měsíci.

Témata: Veronika Kopřivová Daniela Hantuchová