Bára Tlučhořová v přímém přenosu přiznala rakovinu. A toto nastalo

Bára Tlučhořová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. prosince 2019 10:07

Moderátorka rádia Kiss Bára Tlučhořová .svým fanouškům doslova vyrazila dech, když v přímém přenosu přiznala, že prodělala rakovinu! Na internetu se následně zvedla vlna solidarity.

Moderátorka se v rádiu začala objevovat po krátké pauze v šátku. Proč tomu tak je ale přiznala až nyní, ale rovnou naživo během vysílání! "Něco navíc ve mně bylo, ale nebylo to miminko," řekla s tím, že jde o rakovinu.

"V noci mě odvezla záchranka, prodělala jsem epileptický záchvat. Do té doby jsem přitom byla zdravý člověk. Další záchvat jsem prodělala i v nemocnici, takže lékaři mě poslali na magnetickou rezonanci a na rentgen, aby zjistili, jestli není třeba něco špatně s páteří," dodala.

Lékaři ale zjistili něco mnohem horšího. V hlavě jí našli nádor, který museli vyoperovat. Moderátorka dodala, že se před zákrokem zašla rozloučit s kolegy z rádia.

Poté, co video s přiznáním zveřejnila na internetu, se dočkala desítek soucitných komentářů, kde ji lidé drží palce. "Jsi moc statečná bojovnice Baru, teď už to bude jenom lepší, je báječné, že už si zpátky v rádiu, ale nezapomeň i odpočívat," napsala jedna z fanynek.

"Barunko patří Vám obrovský obdiv.Jak všechno zvládáte. Pozitivní mysl ta určitě nechybí. Držíme všechny palce co máme," uvedla další.

"Barunko jste úžasná. Měla by jste dávat přednášky,jak to takhle super zvládnou a postavit se tomu," uvedla další fanynka moderátorky.

Témata: Bára Tlučhořová