Nemocná Anička Slováčková: Obrací se na Boha i léčitele!

Anna Slováčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 10:36

Už pěkných pár týdnů drží lidé palce Aničce Slováčkové v boji se zákeřnou rakovinou. Dcera slavných rodičů důvěřuje v první řadě lékařům, ale úplně nezatracuje ani nejrůznější alternativy. Pomůže to?

Už několik týdnů bojuje čtyřiadvacetiletá Anička Slováčková se zákeřnou rakovinou prsu, za sebou má už i část chemoterapií. U toho ale nijak nezahálí a nadále se snaží plnit pracovní povinnosti s kapelou i v divadle. Zatím poslední vystoupení, které proběhlo v kostele, ji ale opravdu dojalo.

Lidé ji a jejího bratra Felixe mladšího bezpochyby vřele přijali, slzy do očí jí ale vehnalo něco jiného. „Tady jsem byla křtěná. Dnes večer tady s bráchou koncertujeme. Je to takový hezký celý,“ dojímala se na sociální síti.

Dcera slavných rodičů má velkou oporu nejen v rodině a kamarádech, ale i ve svých kočkách, kterým přisoudila zajímavou roli. „Můj osobní léčitel,“ komentovala moment, kdy se s jednou z nich pomazlila. Jinak ale věří v medicínu, nikoliv na zázraky. V podobném duchu se vyjádřil i její tatínek Felix Slováček, jehož oteč byl lékař.

Celá rodina teď drží palce a pevně věří, že všechno dobře dopadne. Víru neztrácí ani sama Anička, která už se fanoušků ptá, jaká předsevzetí si dávají do příštího roku.

Témata: Anna Slováčková