Ester Ledecká: Takhle si představuje manžela!

Ester Ledecká 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 9:19

Ester Ledecká se momentálně plně soustředí na sportovní výkony hned ve dvou disciplínách a osobní život logicky tak trochu zanedbává. Představu o tom, jak by mohl jednou vypadat její manžel, ale má.

Nejen Česko, ale celý svět fascinuje Ester Ledecká tím, že zvládá na opravdu nejvyšší úrovni dělat hned dva sporty zároveň – naposledy zazářila ve sjezdovém lyžování. Na nějaké vážné známosti tak logicky ani nemá čas, i když už přinejmenším dvakrát dala najevo své city ke starším mužům.

Čtyřiadvacetiletá dcera hudebníka Janka Ledeckého se netají tím, že její platonickou láskou je kanadský písničkář Bryan Adams, kterého potkala na focení. „Toho miluju nejvíc,“ prohlásila tehdy. Číslo jí na sebe dával i legendární hokejista Jaromír Jágr. „Jen doufám, že zase někdy aspoň chvilku budeme mít čas a pokecáme,“ nechala se slyšet při této příležitosti.

Teď novinářům prozradila, jak by mohl v budoucnu vypadat její manžel. Řeč na to přišla náhodou. Redaktoři švýcarského deníku Blick jí připomínali loňskou kauzu, kdy se nemohla dohodnout s českým lyžařským svazem na nové smlouvě. Ester tehdy vyhrožovala odchodem k zahraniční reprezentaci.

Novináři jí v tom směru navrhli, že by řešením mohla být svatba. „Skvěle, Švýcar, to by bylo něco!“ reagovala evidentně uvolněná Ledecká. Tak uvidíme, jestli se s nějakým nedá dohromady.

Témata: Ester Ledecká