Vondráčková se mstí Plekancovi? Tohle mu provedla!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 8:48

V poslední době to vypadalo, že mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem došlo na klid zbraní. Nejnovější dění ale svědčí o něčem jiném. Jak se chtěla herečka a zpěvačka hokejistovi pomstít?

Minimálně jedna věc minulý týden Lucii Vondráčkové moc velkou radost neudělala. V den, kdy její syn Matyáš slavil narozeniny, skládala Lucie Šafářová poklony chlapcově otci Tomáši Plekancovi, se kterým se už co nevidět dočká prvního potomka. Dvojnásobná maminka si ale velký den nenechala jen tak vzít.

Jak vás stars24.cz informoval, s několikadenním odstupem reagovala na téže sociální síti Instagram zveřejněním dojemné koláže z fotografií sebe a malého Matyáše. „4.12.2011. A už je mu osm let,“ napsala v doprovodném komentáři. Jeden pozoruhodný detail nám ale napoprvé unikl. Upozornil na to server expres.cz.

Součástí koláže je i snímek, kde byli zachyceni ještě i s hokejistou jako spokojená rodina. Jenže tentokrát populární herečka a zpěvačka Plekance nekompromisně uřízla a dělala, jako by s nimi snad nikdy ani nebyl.

Podle zmíněného webu tím prozradila, jak moc ji odchod manžela sebral. Prý si měla raději zachovat pózu, že je nad věcí. To je ale na posouzení jiných, leckdo by jí naopak dal určitě za pravdu.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec