Krainová ztratila nervy na síti: Zamindrákovaná pipino!

Simona Krainová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. prosince 2019 12:39

Simona Krainová vyrazila před Vánocemi, které jsou svátky klidu a míru, na hory, moc klidná ale nebyla. Stačil jeden pichlavý komentář na sociální síti a modelka začala jeho autorku urážet.

Simona Krainová o víkendu vyrazila na hory na chatu do Malé Úpy v Krkonoších a fanouškům se o tom nezapomněla zmínit. Možná ale měla raději mlčet. „Mám ráda tohle místo, je tady klid, krásný hory a fajn lidi. Žádný snobský předváděčky zimních kombinéz a nových lyží, jak je tomu o kousek dál, já si raději sednu za pec,“ napsala na instagramu.

Jenže kritický komentář se vzápětí obrátil proti ní, protože si jedna ze sledujících všimla drahého značkového svetru. „Potom nechápu, proč vy máte na sobě oblečenou značku, která je podle mě znakem snobismu,“ vpálila krásce do obličeje a spustila ostrou hádku.

„To je husa, a ještě tupá,“ reagovala modelka, která se navíc hájila tím, že jde o znak kvality, nikoliv snobství. V tom jí ale autorka pichlavého komentáře vyzvala, aby si doplnila vzdělání a pochopila pojem snobismus. Následně Krainové pořádně ujely nervy.

„Ty musíš být zamindrákovaná pipina! Co tady lezeš vůbec? Mazej, ty doktorko vypatlaná,“ vzkázala blonďatá krasavice své kritičce. Po chvíli si ale uvědomila, že tohle už je trochu přes čáru a raději vše smazala.

Témata: Simona Krainová