Karel Gott (†80) vedl dceru k jedné věci: Takhle se mu odvděčila!

Karel Gott 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. prosince 2019 12:02

Karel Gott měl o svou nejstarší dceru vždy starost, ačkoliv tu pro ní nikdy nebyl 24 hodin denně. Záleželo mu ale na tom, aby z ní něco bylo. Jak se mu Dominika Gottová nakonec odvděčila?

Karel Gott (†80) se nedožil chvíle, kdy nejstarší dcera Dominika splnila jeho přání a vrátila se domů do Česka. Legendární zpěvák ji sice nevychovával, starala se o ni především maminka Antonie Zacpalová. I on se ale snažil na dceru působit, aby mu nedělala ostudu.

„Vždycky mě vedl ke slušnému chování k lidem,“ prozradila serveru extra.cz žena, která poslední roky strávila ve Finsku, kde žila s manželem Timem Tolkkim. Před pár dny jí s ním ale došla trpělivost a rozhodla se vrátit do rodné vlasti.

V Česku možná naplní i další tatínkovo přání. „Chtěl, abych měla nějaké ambice, aby ze mě něco bylo. Podporoval mě v učení cizích jazyků. Nikdy mě ale netlačil do ničeho, co bych sama nechtěla dělat. Za to jsem byla vděčná, protože někteří rodiče chtějí, aby dítě šlo za každou cenu v jejich šlépějích,“ svěřila se Gottová.

Dominika měla podle svých slov jiné sny a Mistr ji nechal žít život, jaký si přála. Ve stopách táty se tedy nevydala. „Nešlo jenom o to, že bych byla zpěvačkou, k tomu jsem talent nezdědila. Jsou ale různé druhy showbyznysu, v němž bych mohla působit. Já ale vždy tíhla k jiným směrům a tatínek mě podporoval,“ dodala.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová