Jakub Prachař si rýpl do manželky Agáty: Už delší dobu…

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. prosince 2019 8:58

Jakub Prachař a Agáta Prachařová spolu už několik měsíců nežijí, dokonce už má každý nového partnera, přesto jsou stále manželé. Oba si bezpochyby přejí, aby rozvod proběhl bez problémů. Jenže herec a moderátor tomu úplně nejde naproti.

Agáta Prachařová a Jakub Prachař už si jsou po událostech posledních dní kvit. Zatímco herec a moderátor si už před časem našel elitní topmodelku Denisu Dvořákovou, dvojnásobná maminka potvrdila nový vztah až teď. Manžele přitom stále ještě čeká rozvod.

Zatím ale podepsání rozvodových papírů úplně není na pořadu dne. Oba čekají, až opadnou emoce, které jsou doposud stále patrné. Důkazem budiž, že herec a moderátor si na účet své stále ještě právoplatné manželky zavtipkoval v televizi.

Objevil se totiž v pořadu Máme rádi Česko, kde mu jeho dobrý kamarád Libor Bouček položil otázku, co je to duck face. Jaká byla Jakubova reakce? „Já už s ním naštěstí nejsem delší dobu ve styku,“ odvětil Prachař. Špulením rtů na tzv. kačera je přitom proslavená právě Agáta.

Doufejme, že ve prospěch dětí nakonec emoce opadnou a manželé Prachařovi najdou společnou řeč a dokážou se rozvést pokud možno v klidu.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová