Dominika Gottová nemá klid: Pošta z Finska ji nemile překvapila!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. prosince 2019 8:24

Na adresu Dominiky Gottové přišla pošta z Finska, dceru legendárního zpěváka ale úplně nepotěšila. Manžel Timo totiž přibalil něco navíc a nechyběl ani vzkaz, který adresoval své mexické milence.

Dominika Gottová minulý týden utekla před manželem z Finska do Česka, přesto od něj nemá ani na chvíli klid. Popravdě si za to tak trochu může sama. Timo ji požádal o adresu, protože chtěl zaslat údajně důležité dokumenty. „Váhala jsem, ale nakonec jsem mu adresu dala. Pokud jde o nějaké zapomenuté papíry, pak jsem je chtěla dostat,“ řekla dle webu ahaonline.cz Blesku.

Když nejstarší dcera Karla Gotta (†80) balík otevřela, čekalo tam na ní překvapení. „Ty papíry Timo poslal. Ale k tomu mi ještě přibalil podprsenky a další věci, které při vyklizení našeho domu našel. Nevím, co si mám o tom myslet,“ svěřila se.

Šok přišel i poté, co si Dominika prohlédla internetovou poštu. „Timo před několika dny poslal ode mě ze schránky zprávu té své milence, protože ztratil telefon. To je… To je neskutečné,“ udiveně konstatovala.

Psychicky nemocný hudebník se s ní navíc stále snaží spojit i osobně, což se nositelce slavného příjmení nelíbí. „Každou chvíli mi volá. Budu tomu muset udělat přítrž, už ho chci dostat z hlavy,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki