Aneta Vignerová ukázala vše: V 7. měsíci není poznat, že je těhotná?!

Aneta Vignerová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 21:05

Aneta Vignerová už se brzy dočká prvního potomka, kterého čeká se scénáristou Petrem Kolečkem. Donedávna ale na modelce ani nebylo znát, že je těhotná. Změnilo se něco v sedmém měsíci?

Jsou to už tři měsíce, co Aneta Vignerová prozradila světu, že je těhotná s populárním filmovým a televizním scénáristou Petrem Kolečkem. To už ale několik měsíců v jiném stavu, což se jí dařilo tajit, protože to na ní dlouho nebylo poznat.

Počátkem prosince už to znát je, o čemž svědčí fotografie, kterou úspěšná misska sdílela na svém instagramovém profilu. Celé to doplnila vtipným komentářem, který na to narážel. „Ani v sedmém měsíci to na mě stále není poznat,“ napsala.

Nastávající maminka už se na děťátko evidentně těší, už o pár dní dříve se pochlubila výbavičkou, kterou pro miminko pořídila. „Nechala jsem se unést a nakoupila pár oblečků. Koho nám asi čáp přinese, že? Za mě krásný výběr,“ komentovala snímek oblečení.

Teď už úspěšná modelka vyhlíží porod, který pro ní bude novou zkušeností. Vignerová alespoň nemusí mít obavy z toho, jakým otcem bude její partner. Kolečko má totiž dvě děti z předchozího vztahu.

Témata: Aneta Vignerová