Vondráčková reaguje: Takhle vykryla podpásovku od Šafářové!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 18:01 | Aktualizováno: 10. prosince 2019 0:10

Z Lucie Vondráčkové a Lucie Šafářové asi nikdy nebudou kamarádky, zvlášť pokud se mezi nimi bude dít to, co se stalo minulý týden. Tenistka si neodpustila menší provokaci bývalé partnerky svého přítele. Ta se ale nenechala a zareagovala.

Je to už poměrně dlouhá doba, co Tomáš Plekanec vyměnil Lucii Vondráčkovou za jmenovkyni Šafářovou, s níž už se za pár dní dočká prvního společného potomka. Tenistčina poslední zpověď před porodem byla ale pro bývalou partnerku hokejisty svým způsobem ranou pod pás.

Nešlo ani tak o její obsah, ale spíš o datum zveřejnění. Šafářová ji na instagramu publikovala v den, kdy slavil nejstarší syn Vondráčkové a Plekance Matyáš osmé narozeniny. Mnozí to proto vnímali jako dobře promyšlený naschvál a ránu pod pás.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Pro 6, 2019 v 8:41 PST

Populární herečka a zpěvačka ale tuhle podpásovku svým způsobem vykryla. Sice až s několikadenním odstupem, ale přece zveřejnila na vlastním instagramovém profilu dojemnou koláž z fotografií se synkem. „4.12.2011. A už je mu osm let,“ napsala v doprovodném komentáři.

Fanoušci samozřejmě v komentářích přáli „hodně štěstí a zdraví“ a naschvál nové partnerky Matyášova táty Vondráčkové nikdo nepřipomínal. Příjemné to ale Lucii rozhodně nebylo.

Témata: Lucie Vondráčková Lucie Šafářová