Česko Slovensko má talent i Prachaře s Mórovou: Takhle se tvářili na konec soutěže!

Jakub Prachař a porota show Česko Slovensko má talent 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 15:00

Show Česko Slovensko má talent o víkendu pro letošek skončila. Jak se na její konec tvářili porotci v čele s Jakubem Prachařem a slovenskou herečkou Dianou Mórovou. Podívejte se sami?

Jak vás stars24.cz informoval, o víkendu skončil letošní ročník soutěže Česko Slovensko má talent, kterou v závěru provázela jedna nepříjemná zpráva za druhou. Nejprve nečekaně zemřela členka televizního štábu Katka, pak muselo kvůli zranění odstoupit z finále duo akrobatek. Porotě to ale náladu evidentně nezkazilo.

Svědčí o tom fotografie na instagramu Jakuba Prachaře, ze které je patrné, jak se porotci na konec soutěže tvářili. Smutek za jejich stolem rozhodně nezavládl, ostatně už příští rok pokračuje talentová soutěž další řadou.

Ze snímku je zjevně patrné, že Prachař a Diana Mórová se naladili na stejnou notu, ostatně o tom, že si spolu rozumí víc než dobře, se napsala už spousta řádků. Jejich románek měl údajně vést k jedné z manželských krizí herce a moderátora a jeho ženy Agáty.

Nedávno se ale slovenská herečka svěřila, že jí padl do oka jiný slavný Čech. „Víte co? Musím říct, že tak, jak jsem poznala Jakuba Prachaře, jsem poznala i Vojtu Dyka, když jsme u nás točili Panelák. My, slovenské ženy, jsme z něho byli absolutně paf!“ nechala se slyšet. Na vztazích mezi porotci se to ale evidentně nepodepsalo.

Témata: Jakub Prachař Diana Mórová Česko-Slovensko má talent