Jágra a Hantuchovou bere jako konkurenci? Tohle jim vzkázal Plekanec!

Jaromír Jágr 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 9:26

Jaromír Jágr je v posledních dnech spojován se slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, což neuniklo ani Tomáši Plekancovi, který má doma rovněž tenistku. Není proto divu, že už se oba hokejisté na sociální síti špičkují.

Jak už vás stars24.cz informoval minulý týden, legendární hokejista Jaromír Jágr byl v Praze přistižen s někdejší úspěšnou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou. Ihned se začalo spekulovat o jejich románku, i když oba sportovci jsou zatím, co se reakcí týče, zdrženliví.

Už jsme také upozorňovali, na nápadnou podobnost se vztahem hokejisty Tomáše Plekance a tenistky Lucie Šafářové, kteří se už za pár dní dočkají prvního potomka. Je obecně známo, že Jágr a Plekanec jsou dobří přátelé. Není tedy divu, že se druhý jmenovaný do toho prvního rýpl.

„Nevím, jestli jsou ty spekulace pravdivý, ale kdyžtak jsem připravený na deblíka,“ vyzval Plekanec na instagramu Jágra k tomu, aby se někdy společně s partnerkami utkali ve čtyřhře.

Jágr se ale zatím ke vztahu s Hantuchovou moc nehlásí a v odpovědích na dotazy je dost zdrženlivý. „My se známe dýl, Daniela byla v Praze, tak jsme se viděli, nemám co k tomu říct,“ řekl hokejista Top Star magazínu.

Témata: Jaromír Jágr Tomáš Plekanec Daniela Hantuchová Lucie Šafářová