Jiřina Bohdalová na tom není dobře? Kvůli nemoci MĚNÍ PLÁNY!

Jiřina Bohdalová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. prosince 2019 20:10

Jiřina Bohdalová před několika týdny skončila v nemocnici kvůli zdravotním obtížím a nemohla převzít ocenění Amfory. Jak se zdá, pořád na tom herečka není dobře.

Informaci o hospitalizaci herečky prozradil její vnuk Vojtěch Staš při přebírání putovního poháru Fotbalisty roku a Diamantového míče v Divadle Hybernia. "Babička je v nemocnici. Popadla ji střevní chřipka. Třicet let vykopává a teď nemůže převzít cenu," prozradil Staš při slavnostním večeru AMFORA 45.

Jak se zdá, herečka na tom ale dodnes není nejlépe. Naštěstí má po ruce vždy někoho, kdo ji ochotně zaskočí! Jako je například Hana Maciuchová.

Ta ji podle Sedmičky nahradila na prezentaci nové knihy režiséra, scenáristy a spisovatele Ivana Fíly jakožto kmotra. Ne všude za sebe ale může poslat záskok.

Pracovní povinnosti má především v Divadla Na Jezerce, kde kvůli jejím zdravotním problémům museli sáhnout do programu. Premiéru hry Gin Game, kde má hrát se slovenským kolegou Milanem Kňažkem, museli z 11. prosince přesunout až na 5. února 2020.

Témata: Jiřina Bohdalová