Gabriela Koukalová: Přiznání o manželovi a StarDance, které bere dech!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. prosince 2019 14:16 | Aktualizováno: 8. prosince 2019 22:40

Sportovkyně Gabriela Koukalová byla jednou z účastnic desáté řady taneční soutěže StarDance. Není tajemstvím, že její manžel z toho zřejmě není nadšený. Jak ale nyní herečka prozradila, měl se soutěže účastnit také!

"Já už ho chci tři roky přemluvit, aby se mnou šel do kurzu, abychom spolu tančili, ale zatím se mi to vůbec nedařilo, tak je to možná docela dobrý tip na vánoční dárek, protože by se z toho už nemusel vykrucovat…" řekla pro super.cz Koukalová

Následně šokovala přiznáním, že její manžel se měl účastnit také! "Už několik pozvánek dostal a prostě sem nechtěl, protože tanec moc nemá rád, tak mě to do jisté míry mrzelo, říkala jsem si, že by i bylo fajn, kdybychom proti sobě mohli tančit v nějakém dílu, bohužel to nevyšlo, ale třeba se pro to teď nadchne," dodala.

Koukalová překvapila řadu diváků tím, že se soutěže účastní sama. Její manžel totiž na taneční večery nechodil, dříve tvrdila že kvůli nemoci, následně přiznala že se účastní jen generálek.

Jak se zdá, badmintonista Petr Koukal nemá tanec příliš v lásce. Pravděpodobně ani není nadšený z toho, že Gabrielu tancování chytlo. V soutěži se totiž dostala poměrně daleko a vypadla až doslova kousek před finálem!

Témata: Gabriela Soukalová StarDance