ŠOK ve StarDance: KOVY VYPADL! Byl favoritem...

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. prosince 2019 22:22 | Aktualizováno: 8. prosince 2019 21:25

Desátá řada populární taneční soutěže StarDance se řítí do finále. Dnes odtančily poslední čtyři páry, z nichž jeden se se soutěží rozloučil. Do finále, které se bude konat příští sobotu, tak postupuje trojice finalistů, ze které se rozhodne o vítězi celého ročníku.

Moderátoři v úvodu klasicky uvítali všechny taneční páry ve složení youtuber Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková, herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, herečka Veronika Kek Kubařová a Dominik Vodička a rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková.

V porotě opět zasedli taneční trenér a choreograf Jan Tománek, bývalý tanečník a bavič Richard Genzer, tanečnice a trenérka Tatiana Drexler, a porotce Zdeněk Chlopčík.

Jako první zatančili slowfox Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. Porota ocenila plynulost tance a vytkla jim pouze drobné chyby jako špatné držení zad. Přesto pár ocenila 37 body.

Veronika Kek Kubařová a Dominik Vodička zatančili jako druhý pár paso doble. Porota si všimla jejich únavy, ocenila ale choreografii, navzdory částečné nejistotě. Od poroty si odnesl 32 bodů.

Třetí v pořadí tančili Karel Kovář a Veronika Lišková. Slowfox porota ocenila, zmínila zejména držení těla, neopomněla ale upozornit na chyby, například v držení hlavy. Díky tomu si odnesli 33 bodů.

Jakub Vágner a Michaela Nováková tančili v prvním kole jako poslední a předvedli paso doble. Porotě se nelíbily kroky, pohyb jako takový, přechod mezi pozicemi a práci s nohama. Obdrželi pouze 29 bodů.

Ve druhém kole nastoupili jako první Matouš Ruml a Natálie Otáhalová s paso doble. Porotě se jejich taneční výkon líbil a ocenila dynamiku pohybu. Za skvělý výkon obdrželi 40 bodů.

Druhý pár druhého kola, Veronika Kek Kubařová a Dominik Vodička, zatančili slowfox. Navzdory perfektnímu začátku ale ztratili koncentraci, podle poroty se však následně jejich tanec srovnal. Odnesli si 35 bodů.

Karel Kovář a Veronika Lišková zatančili paso doble. Jediné, co jim porota vytkla, byla místy práce s nohama a nedostatek energie. Ve výsledku obdrželi ale pouze 33 bodů.

Slowfox Jakuba Vágnera a Michaely Novákové dopadl na rozdíl od prvního tance mnohem lépe. Podle poroty se pár od minulého týdne zlepšil a chyběla jen trocha toho slowfoxu. I přesto si od poroty odnesli krásných 38 bodů.

Prvním postupujícím párem do finále, které se bude konat příští sobotu, byl vyhlášen Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. Druhými postupujícími jsou Jakub Vágner a Michaela Nováková. Zbylé dva páry musely podstoupit třetí tanec večera.

Z nich nakonec vzešel jako vítězný pár Veronika Kek Kubařová a Dominik Vodička. Dnes večer tak před branami finále vypadla dvojice Karel Kovář a Veronika Lišková.

Témata: StarDance