Ve StarDance se zase bude vyřazovat! Minulý týden spustil Eben bouři!

Marek Eben moderuje StarDance 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. prosince 2019 16:46

Sobotní večer bude už tradičně patřit StarDance, kterou před branami finále opustí ještě jeden pár. Před týdnem spustil Marek Eben lavinu slovy, která během vyřazování pronesl. Nakonec ale našel i zastání.

Ze StarDance se dnes bude naposledy vyřazovat, což je nevděčný úkol pro moderátory. Marek Eben a Tereza Kostková musí vždy na závěr ukázat na jeden z párů, minule to byli Gabriela Koukalová a Martin Prágr. Oblíbený moderátor u toho minule prohlásil, že lidé, které bychom chtěli vyřadit, tu nejsou. A spustil lavinu…

„Nechte ve StarDance těch politických narážek, je to trapné a nepatří to tam. Navíc třeba jsou lidé, kteří mají jiný názor,“ vzkázala Ebenovi jedna z divaček. „Milovala jsem komentátorství Marka Ebena, ale jeho poznámka v závěru o tom, že nemůže vyhodit toho, koho by chtěl, mě dostala do kolem. Nejsem volič Babiše, ale tohle si v zábavném pořadu pan Eben mohl odpustit,“ přidala se další.

Eben má ovšem i své zastánce. Už dříve se za něj postavili kolegové z branže, teď za něj kopou i diváci. „Marku, děkuji. Moc mě pobavila reakce na vyslovení názoru o vyřazení lidí, kteří nejsou ve StarDance… Jak si tam ti naštvaní dosadili jména a odsuzují Vás za to… A jak si byli jistí, že šlo o politiky,“ píše v názoru, který na Kavčí hory dorazil prostřednictvím facebooku.

„30 let po revoluci a zase musíme číst mezi řádky? Já bych byl rád, aby to znamenalo to, co si myslí oni, ale kdo ví, co jste myslel… Doby, kdy se chodilo do basy za myšlenky, tu snad ještě nejsou. Marku, děkuji za vše, co děláte. Mluvte svobodně dál,“ dodal autor komentáře.

Témata: Marek Eben StarDance