StarDance: Co se děje jakmile zhasnou kamery? Tohle dělá Marek Eben!

Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. prosince 2019 14:32

Populární taneční pořad StarDance se blíží do finále a diváky čekají už jen dva soutěžní večery. Pro tanečníky, moderátory a vůbec celý štáb ale jde o mnohem náročnější práci, než jen dvě hodiny tančit a mluvit před kamerou. Co se ale děje poté, co kamery zhasnou?

Sobotní večer se pro postupující nese v duchu radosti a úlevy, pro vypadnuvší pár je ale spíše smutným. Není proto divu, že zatímco někteří se odeberou slavit, jiní míří rovnou do postele.

Jinak to má Marek Eben, moderátor totiž už dříve přiznal, že si ani po přímém přenosu neodpočine. Nasedá do auta a míří domů.

"Jsem rád, že žiju, protože v mém věku to není už tak snadné někam jet," prásknul Eben dříve s tím, že každý večer jezdí z Výstaviště v pražských Holešovicích do Karlových Varů.

Podstatně horší to je po finálovém večeru, kdy následuje večírek pro všechny zúčastněné. "Pojedu ale v hluboké noci, protože dnes je ještě večírek po finále," uvedl po posledním sobotním finále podle Aha!

Jeho žena Markéta, která je také herečka, v roce 1986 těžce onemocněla a skončila na invalidním vozíku. Tím její slibná herecká kariéra skončila. Od té doby žije v soukromí, ale po boku manžela Marka Ebena se občas objevuje na společenských akcích.

Témata: Marek Eben StarDance